Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarına taraftar alınmayacak

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarına taraftar alınmayacak
Süper Lig’in 2020-2021 sezonunda şampiyon olan Beşiktaş, kupasını yarın saat 19.03’te Vodafone Park’ta yapılacak törenle alacak. Ancak korona virüs tedbirleri nedeniyle Vodafone Park’a kutlamalar için taraftar alınmayacak. Beşiktaşlı sanatçıların sahne alacağı kupa töreni, beIN Sports’tan naklen yayınlanacak

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarına taraftar alınmayacak. Kupa töreni naklen yayınlanacak

2020-2021 sezonunun şampiyonu Beşiktaş’ın kupasını alacağı tarih ve saat belli oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten kunuya ilişkin yapılan açıklamada, şampiyonluk kupasının yarın saat 19.03’te Vodafone Park’ta düzenlenecek törenle alınacağı kaydedildi.

VODAFONE PARK’A TARAFTAR ALINMAYACAK

Ayrıca törenin ve lazer gösterisinin, saat 21.15’te sona ereceği ve korona virüs ile mücadele tedbirleri nedeniyle Vodafone Park’a taraftar alınmayacağı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Süper Lig 2020-21 sezonu şampiyonu Beşiktaşımız, şampiyonluk kupasına 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19.03’te Vodafone Park’ta gerçekleştirilecek törenle kavuşacak.

Kupa töreni ve lazer gösterisi, saat 21.15’te sona erecek. Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında Vodafone Park’a taraftar alınmayacak.

Beşiktaşlı sanatçıların birbirinden güzel şarkılarla renk katacağı kupa törenimiz, beIN Sports’tan naklen yayınlanacak."