Beşiktaş’ın transfer politikası belli oldu

Beşiktaş’ın transfer politikası belli oldu
Beşiktaş’ta yönetimin transfer planı belli oldu. Siyah beyazlılarda pek çok oyuncu ile yolların ayrılması beklenirken, takımın önümüzdeki dönemde yeniden şekilleneceği belirtildi.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hatırlanacağı gibi mali anlamdaki sıkıntıya dikkat çekmiş ve yüksek maliyetli futbolculardan takımı arındırmayı planladıklarını dile getirmişti. Orman’ın bu açıklaması sonrası siyah beyazlıların transfer planları belli oldu.

Beşiktaş’ın özellikle Pepe ve Adriano gibi maliyeti yüksek ve yaşlı oyuncular ile yolları ayırmaya hazırlandığı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetim, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Hollandalı yıldız Babel’e yeni sözleşme önermeyecek.

Hırvat stoper Vida’nın olası satışından elde edilecek gelir ile takıma takviye yapılması planlanırken, Tolgay’ın Ozan Tufan takasında kullanılması gündemdeki yerini koruyor.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Pepe’nin kendisine takım bulması halinde bedelsiz gönderilmesi düşünülürken, Adriano için Japonya’dan gelen tekliflerin değerlendirilmesi ön plana çıktı.

Siyah beyazlılarda takımdan ayrılması bir diğer ismin ise Oğuzhan olduğu öğrenildi. Son dönemde düşen performansı sebebi ile taraftarın büyük tepkisini çeken Oğuzhan için Avrupa’dan gelecek teklifler bekleniyor.

İlgili Haberler