Beşiktaş’ın yıldızları karantinada

Beşiktaş’ın yıldızları karantinada
Süper Lig’da salgın nedeniyle duran maçların yeniden ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken takımlar sahaya inmeye başladı. Beşiktaş’ın yurt dışında bulunan yıldız oyuncuları İstanbul’a gelerek karantinaya girdi. Siyah beyazlıların yıldız oyuncuları Adem Ljajic, N’Koudou, Boateng, Jeremain Lens ve Victor Ruiz  Güngören’de bulunan KYK yurdunda karantinaya alındı.

Süper Lig'de takımlar futbolcularını sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde tesislere güç depolaması için çağırmaya başladı. Beşiktaş'ta da 5 yabancı futbolcu ülkelerinden dönerek İstanbul’un Güngören ilçesinde bulunan KYK yurdunda karantinaya alındı.

Adem Ljajic, N’Koudou, Boateng, Jeremain Lens ve Victor Ruiz yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı 14 gün karantinada kalacak.

13 FUTBOLCUYLA ANTRENMAN YAPTILAR

Beşiktaş, seyircisiz Galatasaray derbisi sonrasında son antrenmanını 19 Mart’ta gerçekleştirmiş ve ardından liglere corona virüsü nedeniyle ara verildiği açıklanmıştı.

Bu tarihten tam 1 ay sonra siyah-beyazlılar 20 Nisan’da 5 futbolcunun katılımıyla Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışma yaptı. 21 Nisan’da ise 8 futbolcunun yaptığı antrenmanın ardından Beşiktaş’ta futbolcular bir daha tesislerde çalışma yapmadı.