Beşiktaş'ta 23 Nisan kutlamaları coşku içinde devam ediyor

Beşiktaş'ta 23 Nisan kutlamaları coşku içinde devam ediyor
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beşiktaş'ta belediye tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler çerçevesinde kutlanıyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, paylaştığı videoda kullandığı şu ifadelerle bayramı kutladı: Ata’mızın tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Beşiktaş'ta 23 Nisan kutlamaları coşku içinde devam ediyor

Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ün hayata gözlerini yumduğu semt olan Beşiktaş''ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlanmaya devam ediyor. Çocuklar ve vatandaşlar, Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde bayramın coşkusunu yaşıyor. 

DHA''da yer alan habere göre 23 Nisan Beşiktaş’ta sabah düzenlenen resmi tören kutlamalarıyla başladı. Bu yıl 101’inci yılı kutlanan TBMM’nin kuruluşu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları geçen sene olduğu gibi bu yılda korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen resmi törene Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve ilçe protokolü katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Başkan Rıza Akpolat tüm vatandaşlar adına Beşiktaş Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi Anıtı''na çelenk sundu. 

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ PARÇALAR BEŞİKTAŞ’TA ÇALIYOR

Kovid-19 tedbirleri kapsamında 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı için meydanlar geçen sene olduğu gibi bu sene de boştu. Beşiktaş Belediyesi de bu anlamlı günde ilçe sakinlerine bayram coşkusunu yaşatmak için bütün mahalleleri ve sokakları Atatürk’ün sevdiği parçaları ve Milli Mücadele ruhunu yansıtan marşları ses aracından çalarak yankılandırdı. Çocuklar ve aileleri de balkonlardan pencerelerden ellerinde Türk bayraklarıyla hep bir ağızdan marşlara eşlik etti. 

RIZA AKPOLAT: PANDEMİ NEDENİYLE EVLERDEYİZ AMA HEYECANIMIZ, COŞKUMUZ DORUKTA

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan’ını kutlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ulusal egemenlik mesajı vererek sosyal medya hesabından paylaştığı video ile herkesin bayramını kutladı ve şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Çocuklar Ata’mızın sizlere armağanı ülkemizin ilk bayramı 23 Nisan’ı bu yıl yine evlerimizde kutluyoruz. Salgın tehlikesi ortadan kalktığında Beşiktaş’taki parklarımızda ve oyun alanlarımızda evde geçirdiğimiz bu günleri telafi edeceğiz. Sizler evlerinizde salgının geçmesini beklerken bizlerde boş durmuyor Beşiktaş’ı daha da güzel bir semt haline getirmeye çalışıyoruz. Bayramları birlikte el ele coşkuyla kutlamak gibisi yok ama bu yıl 23 Nisan’da da pandemi nedeniyle evlerimizdeyiz. Olsun, heyecanımız, coşkumuz yine dorukta! Ata’mızın çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”