Beşiktaş'ta 4 isimle yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta 4 isimle yollar ayrılıyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ayağının tozuyla kadroya neşteri vurdu. Tecrübeli çalıştırıcı 4 isimle yolların ayrılmasını istedi.

Takımı gençleştirme kararı alan Abdullah Avcı, yönetime sunacağı raporla 4 isimle yolların ayrılmasını isteyecek. Takımın yaş ortalamasını aşağı çekmek isteyen Avcı'nın Quaresma, Lens ve Vida gibi isimlerin gönderilmesini istediği iddia edildi.

AVCI RAPORUNU HAZIRLADI

Siyah-beyazlı yönetim, yaşlı ve maaşı yüksek olan oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı. Takımın maaş ortalamasını 40 milyon Euro seviyesine çekmek isteyen yönetim, Quaresma, Lens, Vida ve Medel gibi futbolcuların satışına onay verdi. Başarıya aç, dinamik ve genç bir takım kurmak isteyen Abdullah Avcı'nın da raporuyla bu oyunculara teklifler gelmesi durumunda yönetim bütün kapıları açacak. Bu operasyonla yeni transferlere de kaynak sağlanmış olacak.

QUARESMA'NIN YERİNE YASİN ÖZTEKİN

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın transferini istediği Yasin Öztekin için siyah-beyazlı kulüp ile Göztepe arasında görüşmeler başladı. Kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Yasin ile anlaşan Beşiktaş cephesi, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e de teklifini iletti. 32 yaşındaki futbolcuyu satmaya sıcak bakan Sepil'in ise Beşiktaş'tan para artı iki oyuncu istediği de ileri sürüldü. İzmir ekibinin Yasin'e karşılık siyah-beyazlılardan Orkan Çınar ve Cyle Larin isimlerinin üzerinde durduğu kaydedildi. 32 yaşındaki futbolcu, Göztepe'de geçen sezon 26 maçta 8 gol atmayı başardı.