Beşiktaş’ta Aboubakar transferinin perde arkası ortaya çıktı

Beşiktaş’ta Aboubakar transferinin perde arkası ortaya çıktı
Beşiktaş’ta Aboubakar transferinin perde arkası ortaya çıktı. Siyah beyazlıların uzun süre peşinden koştuğu Nikola Kalinic’in Roma’da kalmaya karar vermesi sonrası Aboubakar’a yöneldiği ve transferi bitirdiği öğrenildi.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ – ÖZEL HABER

 

Beşiktaş’ın forvet transferine hareketli anlar yaşandı. Siyah beyazlılar uzun süre Kalinic’in peşinde koşarken bir anda eski oyuncusu Vincent Aboubakar’a yöneldi ve golcü oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı. Siyah beyazlılar Kamerunlu golcüyü önümüzdeki günlerde İstanbul’a getirecek.

Beşiktaş’ın uzun süre Kalinic’in peşinde koşarken bir anda Aboubakar transferini bitirmesinin ardındaki gerçek ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezonu İspanyol ekibi Atkletico Madrid’de kiralık olarak geçiren golcü oyuncunun bonservisini elinde bulunduran takımı Roma’da kalmaya karar vermesi sonrası yönetimin hızlı bir manevra yaparak Aboubakar transferini bitirdiği öğrenildi.

2209202099c8f121-2.jpg

Kamerunlu golcü için Beşiktaş’ın Porto’ya bonservis bedeli ödemesi beklenmezken, Aboubakar’ın önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Yeni sezon öncesi kadrosuna mutlaka bir forvet katmak isteyen Beşiktaş, bonservisi Roma’da olan ve geçen sezonu Atletico Madrid’de kiralık geçiren Nikola Kalinic ile uzun süre görüşmeler yapmıştı. Hırvat golcüyü 1 yıllığına kiralamak için hem Roma hem de Kalinic ile uzun süre görüşmüştü. Hatta Kalinic’in Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı ve transferinin bitmesinin an meselesi olduğu iddia edilmişti. Kalinic'in sözleşmesi 2021 yılının Haziran ayında sona erecek.

5d66814366a97cc6c5cef0c6.jpg