Beşiktaş’ta hedef Antonio Conte

Beşiktaş’ta hedef Antonio Conte
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta gündeme dünya yıldızı bir isim geldi. Siyah beyazlıların İtalyan teknik adam Conte ile ilgilendiği belirtiliyor

Şenol Güneş'in A Milli Takım ile anlaşmaya varmasından sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Mayıs ayındaki seçimleri de düşünen Fikret Orman, dünyaca ünlü bir isme kancayı taktı. Orman'ın hedefinde, son olarak Chelsea'yi çalıştıran Antonio Conte bulunuyor.

Ocak ayında transfer görüşmeleri için Milano'ya giden Fikret Orman, Şenol Güneş'in A Milli Takım ihtimalini düşünerek Conte için ilk temaslarda bulundu.

İtalya'da Conte ile yüz yüze görüşen Fikret Orman, Şenol Güneş'in A Milli Takım'la anlaşmasından sonra İtalyan teknik adamla temasları hızlandırdı. Fikret Orman'ın Antonio Conte için kulübün tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduğu aktarıldı.

Son olarak Chelsea'yi çalıştıran ve iki sezon görev yaptığı İngiliz ekibinde bir Premier Lig, bir FA Cup şampiyonluğu yaşayan 49 yaşındaki teknik adam, daha önce İtalya Milli Takımı ve Juventus başta olmak üzere Siena, Atalanta, Bari ve Arezzo takımlarını çalıştırdı.