Beşiktaş’ta hedef Bolasie

Beşiktaş’ta hedef Bolasie
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta rota İngiltere’ye döndü. Siyah beyazlılar Cenk Tosun’un takım arkadaşı Bolasie’yi transfer etmek için yoğun mesai harcıyor.

Beşiktaş yönetimi, Milli golcü Cenk Tosun'un takım arkadaşını kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. Geçen sezonun ikinci yarısını Anderlecth'te geçiren 30 yaşındaki futbolcuyu kiralama talebinde bulunan Kara Kartal'a, Ada ekibinin de olumlu yanıt verdiği bildirildi.

Yeni sezonda hem Süper Lig’de hem de UEFA Avrupa Ligi’nde önemli başarılar hedefleyen siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda takımın kanat hattını güçlendirmek için düğmeye basan yönetim, son olarak önceki dönemlerde de kulübün gündemine gelen Yannick Bolasie’yi hedefleri arasına eklemişti. Geçen sezonu Belçika ligi ekibi Anderlecht’te kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki yıldız için kulüpler bazında resmi temasların da sıklaştığı bildirildi.

SKORER KİMLİĞİ ÖN PLANDA

Bu sezon mali olarak küçülmeye giden ve transferde maliyeti düşük isimlerin peşinde bulunan siyah- Beyazlılar, Bolasie’yi kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. İngiltere Premier Lig ekibi Everton’ın da yeni dönem öncesinde kiralık olarak göndermek istediği Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı yıldız için temasların kiralama üzerinden yapıldığı öğrenildi. Geçen sezonun ilk yarısında İngiliz ekibi Aston Villa’da forma giyen ve 21 maçta 2 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Bolasie, dönemin ikinci bölümünü de Anderlecht’te geçirmişti. Yıldız isim, bu takımda da 17 karşılaşmaya çıkıp rakip fileleri 6 kez sarsarak skorer kimliğini ön plana çıkarmıştı.