Beşiktaş'ta kritik zirve! Başkan Çebi ile Sergen Yalçın görüşecek

Beşiktaş'ta kritik zirve! Başkan Çebi ile Sergen Yalçın görüşecek
Beşiktaş'ta bugün teknik direktör Sergen Yalçın ile başkan Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek. Yapılacak toplantıda, Yalçın'ın Çebi'ye istifasını sunması bekleniyor.

NTV Spor''da yer alan habere göre; Beşiktaş, Süper Lig''in 14.haftasında dün evinde Giresunspor''a 4-0''lık skorla mağlup oldu. Kartal, üst üste 4.mağlubiyetini alınca kırmızı alarm verildi.

Hem Spor Toto Süper Lig''de he de UEFA Şampiyonlar Ligi''nde gösterilen kötü performansın ardından Beşiktaş''ta teknik direktör Sergen Yalçın''ın geleceği tartışılmaya başlanmıştı.

KRİTİK ZİRVE

Giresunspor maçında alınan yenilgiden sonra ipler iyice gerildi. Yalçın ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bugün acil durum toplantısı kararı aldı. Teknik direktör Sergen Yalçın ve başkan Ahmet Nur Çebi takımdaki kötü gidişi değerlendirecek.

"SORUMLULUM BENİM" DEMİŞTİ

Yalçın, 4-0 kaybettikleri Giresunspor maçının ardından başarısız sonuçların sorumluluğunu aldığını, yönetim ile görüşeceğini söylemişti. Başkan Çebi ise Sergen Yalçın ile görüştükten sonra yol haritasını belirleyeceklerini söylemişti.

İSTİFASINI SUNACAK

Ahmet Nur Çebi - Sergen Yalçın görüşmesi bugün öğleden sonra yapılacak. Toplantıda Yalçın''ın Çebi''ye istifasını sunması bekleniyor.

Süper Lig’de üst üste 4. yenilgisini alan Beşiktaş , eksik maçı olan lider Trabzonspor’un 13 puan gerisinde bulunuyor. Son 6 resmi maçını da kaybeden siyah beyazlılar, son 13 resmi maçında sadece 2 galibiyet alabildi.