Beşiktaş’ta transferler hayal kırıklığı yarattı!

Beşiktaş’ta transferler hayal kırıklığı yarattı!
Sezon öncesi kadroyu gençleştirmek için yola çıkan Beşiktaş’ta yeni transferler vasatı aşamadı. Siyah beyazlılarda N’Koudou, Boyd ve Diaby hayal kırıklığı yaratırken, Elneny ise ilk maçında kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Beşiktaş, kadroya bu sezon katılan 7 futbolcudan skor bulamadı. N’Koudou, Boyd ve Diaby vasatı aşamadı. Elneny ilk maçında atıldı. Rebocho-Douglas toplam 50 dakika oynayabildi.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, yaşlanan kadroyu gençleştirmek için yola çıkan siyah-beyazlılar, 7 transfer gerçekleştirdi. En yaşlısı 30'luk Victor Ruiz olmak üzere Douglas (29), Diaby (28), Elneny (27), Boyd (25), Rebocho (24) ve N'Koudou (25) kadroya katıldı. Bu futbolculara kiralama ve bonservis ücreti olarak 9.3 milyon Euro harcayan, maaşlarla birlikte 1 sezon için toplam 18.6 milyon Euro'luk mali yükün altına giren Beşiktaş katkı alamadı. Yeniler, ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Performansları da beğenilmedi.

Rebocho ve Douglas, Caner ve Gökhan'ı kesemedi. İki yeni bek, toplam 50 dakika süre alabildi. Patlama yapması beklenen N'Koudou üç maçta 165 dakika oynarken vasatı aşamadı. İlk 11'deki yerini kaybeden Boyd, 222 dakika süre almasına rağmen neredeyse pozisyona giremedi. İlk maçlarına Gazişehir deplasmanında çıkan isimlerden Diaby 66 dakika sahada kalıp varlık gösteremedi; Elneny ise amatörce rakibine tekme atıp kırmızı kart gördü. 360 dakikayla yenilerin en çok oynayanı olan Ruiz sınıfı geçen tek isimdi.