Beşiktaş'tan 3 transfer bombası birden!

Beşiktaş'tan 3 transfer bombası birden!
Son şampiyon Beşiktaş, bu yılın en flaş transfer atağını gerçekleştirdi. Siyah beyazlılar; Gökhan Gönül, Adriano ve Fabrizio'nun ardından üç yıldızın işini bitirdi, dördüncüsü için de kolları sıvadı...

Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve yönetici Umut Güner, İngiltere’de Manchester City’nin yıldızı Samir Nasri’nin işini bitirdi ve tecrübeli futbolcuyu bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Alacağı ücret şu an açıklanmayan Fransız oyuncu yeni sezonda Beşiktaş formasıyla boy gösterecek. Bu transferde, siyah beyazlıların Şampiyonlar Ligi’nde oluşu da önemli rol oynadı.

Forvete takviye de takviye Porto’dan yapıldı... Uzun süredir peşinde koşulan Vincent Aboubakar ile her konuda anlaşma sağlandı. Beşiktaş, Porto’nun golcüsü Aboubakar’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Siyah beyazlılar, Kamerunlu oyuncuya 1 yıl için 3.5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca Porto’ya da 1 yıllık kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro verilecek. Aboubakar’ın satın alma opsiyonu ise 10 milyon Euro olarak belirlendi.

GÜNEŞ İSTEDİ, CANER KARTAL OLDU



Beşiktaş'ın dün yaptığı üçüncü flaş transfer Caner Erkin oldu... Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran transfer komitesi başkanı Umut Güner, yıldız oyuncu ile 2 yıllığına el sıkıştı. Caner’i Inter’den bonservissiz alan siyah beyazlı kulüp yıldız futbolcuya ise yıllık 2 milyon 300 bin Euro ödeyecek.

SIRADA BRUNO MARTİNS İNDİ VAR



Beşiktaş’ın son bombası ise Porto’nun savunma oyuncusu Bruno Martins Indi. Stoper mevkisine takviye şartı koşan Şenol Güneş’in ısrarla istediği Hollandalı için de görüşmeler sürüyor. Bu oyuncu için pazarlıklar önümüzdeki hafta da devam edecek. Ancak, siyah beyazlıların İndi’yi de kiralık olarak renklerine katarak transfer defterini kapatacağı öğrenildi.