Beşiktaş’tan Cenk Tosun hamlesi

Beşiktaş’tan Cenk Tosun hamlesi
Beşiktaş yönetimi, Abdullah Avcı’nın devre arasında takıma katılmasını istediği Cenk Tosun için harekete geçme kararı aldı. Siyah beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncunun transferi için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, devre arasında gerçekleşmesini istediği forvet transferi için aradığı ismi buldu. Avcı, siyah beyazlıların eski golcüsü Cenk Tosun’u istediğini belirterek, takım için çok uygun bir isim olacağını söyledi. Beşiktaş yönetim ise milli golcüyü sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçme kararı aldı.

Beşiktaş yönetimi, sezonun ikinci yarısında milli takımda harikalar yaratan Cenk Tosun-Burak Yılmaz ikilisini oluşturmak için düğmeye bastı. Everton'ın ligin ikinci yarısında kadrosunda düşünmediği Cenk Tosun'u transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu 6 aylık kiralama teklifinde bulunma kararı aldı. Daha önce yapılan görüşmelerde dönmek istemediğini bildiren Cenk Tosun'un ise kulübünün bu kararı sonrasında Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakmaya başladığı ifade edildi.

AVCI ÇOK İSTİYOR

Devre arasında yönetimden bir forvet ve kanat oyuncusu talep eden Abdullah Avcı, Cenk Tosun'un transferine onay verdi. Avcı'nın yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bu transfere kim hayır diyebilir. Cenk gelirse hücum hattımızda harika opsiyonlarımız olur. Cenk hem mükemmel bir golcü hem de mükemmel bir kanat forvet olarak oynayabiliyor. Geçmişte Beşiktaş'ta yapıkları ortada. Ayrıca hiçbir şekilde uyum sorunu çekmeyeceği için tam isabet bir transfer olur. Şampiyonluk için büyük bir adım atarız" dediği öğrenildi.