Beşiktaş’tan mali krizi aşmak için flaş hamle

Beşiktaş’tan mali krizi aşmak için flaş hamle
Beşiktaş yönetimi, mali krizin etkilerini azaltmak için oyunculardan 2 aylık maaşlarından feragat etmelerini istedi. Yapılan görüşmelerde Mohamed Elneny’nin söz konusu talebe olumsuz yaklaştığı öğrenildi.

Mali krizle boğuşan Beşiktaş yönetiminden yeni bir hamle geldi. Haber Global’de yer alan habere göre, siyah beyazlı yönetim, 2 aylık maaşlarından feragat etmeleri için oyuncularla görüşmelere başladı. Görüşme yapılan oyunculardan en çok Mısırlı Elneny’nin karşı çıktığı belirtiliyor.

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin karantina süresini doldurmasının ardından Nevzat Demir Tesisleri'nde görüşmeler başladı. 

Beşiktaş yönetimi, tüm oyuncularla tek tek görüşerek koronavirüs salgını sürecinde kulübün maddi gelirlerinden uzak kaldığını anlattı ve tüm futbolculardan koronavirüs sürecindeki 2 aylık maaşlarının tamamından feragat etmelerini istedi.

ELNENY DİRETİYOR

Beşiktaş'ın Mısırlı futbolcusu Mohamed Elneny, bu talebe olumsuz yaklaştı. Mısırlı oyuncu korona virüs sebebiyle oynanmadan geçen 2 aylık süreçteki maaşını istemekte diretiyor. 

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonuna kadar olan Mısırlı futbolcu için Loris Karius'da izlediği yolu takip edecek. Elneny'nin futbol oynanmadan geçen 2 aylık süredeki maaşında fedakarlık yapmaması durumunda Beşiktaş yönetimi, ligin kalan 8 haftalık süresinde oyuncudan faydalanmayacak.