Beşiktaş’tan Mangala hamlesi!

Beşiktaş’tan Mangala hamlesi!
Beşiktaş’ın Mangala ısrarı devam ediyor. Siyah beyazlılar, Manchester City’nin transferine izin verdiği Fransız savunmacıyı kadrosuna katmak için harekete geçti. Tecrübeli oyuncu ise Beşiktaş forması giymeye sıcak bakıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş kadrosuna yıldız bir ismi katmak için harekete geçti. Siyah beyazlılar, Manchester City forması giyen Mangala için girişimlere başladı.

İngiliz ekibinde teknik direktör Guardiola, yıldız savunmacının ayrılması yönünde yönetime rapor sunarken, Beşiktaş yönetimi ise Mangala’yı kiralamak için girişimlere başladı. Fransız savunmacının düzenli forma giyebileceği bir kulübe gitmek istediği belirtilirken, Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Manchester City yönetimi ise kadrosunda düşünmediği tecrübeli oyuncunun maaş yükünden kurtulmak istiyor.

Porto’dan 2014 yılında 45 milyon euroya transfer olan Mangala, geçen sezon Manchester City'nin rezerv takımında sade 5 maç oynamıştı. Tecrübeli oyuncunu sözleşmesi Mart ayında uzatılırken, daha önce Valencia ve Everton’da kiralık oynamıştı.