Beşiktaş'tan TFF ve MHK'ya çağrı

Beşiktaş'tan TFF ve MHK'ya çağrı
Beşiktaş Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Göztepe maçında kural ihlali yapıldığını belirterek TFF'ye çağrıda bulundu.

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile  karşılaştıkları mücadelede kural hatası yapıldığını belirtti. Beşiktaş, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, söz konusu maçta kural hatasına ilişkin Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptıkları kural hatası başvurusuna cevap verilmesini istediklerini belirtti.

"KANITLARIYLA AÇIKLADIK"

Göztepe-Beşiktaş mücadelesinin hakemi Hüseyin Göçek'in topu yanlış yere vererek maçın sonucunu doğrudan etkilediğini vurgulayan Beşiktaş başvurusunda, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak Merkez Hakem Kurulu’na iletilmek üzere Türkiye Futbol Federasyonu’na yolladığımız itiraz dilekçesinde, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek’in topu yanlış yerde, yanlış takıma vererek oyunun kaderini doğrudan etkilediğini kanıtlarıyla açıkladık" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ MAÇLARINDAKİ ŞAİBELİ KARARLARLA..."

Beşiktaş ayrıca, Hüseyin Göçek'in performansının düşüşte olmasına rağmen hangi sebeplerle üst klasman maçına atandığını merak ettiklerini belirterek, "Kariyeri Beşiktaş maçlarındaki şaibeli kararlarla dolu olan bir hakemin, üstelik performans olarak düşüşte olduğu bir dönemde hangi sebeplerle üst klasman maçına atandığını da merak etmekteyiz. Yaşanan hatalara bakıldığında, Merkez Hakem Kurulu’nun hakemleri yeteri kadar eğitmeden maçlarımıza atadığı anlaşılmaktadır. Merkez Hakem Kurulu’nun hakemleri sıkı bir eğitim programına alması ligin selameti için son derece elzemdir" dedi.