Beşiktaş'tan transfer bombaları

Beşiktaş'tan transfer bombaları
Üst üste gelen galibiyetlerle rahatlayan Beşiktaş yönetimi, teknik ekipten transfer listesini aldı. 4 futbolcuda gelişme sağlayan Beşiktaş'ın transferini bitirmeye en yakın olduğu isim ise Sloven forvet Andraz Sporar...

Beşiktaş'ta yakalanan galibiyet serisi yüzler gülerken transfer çalışmaları da devam ediyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın çıkarttığı raporlar üzerinden planlama yapılırken yönetim teknik ekipten transfer listesini istedi.

İsimler üzerinden çalışma yapmayı tercih etmeyen yönetim, devre arasında kadroya katılması düşünülen oyuncuları sosyal hayatları üzerinden de analiz ediyor. Beşiktaş'ın takıma yeni katılacak oyuncuları aynı zamanda marka elçisi olarak kullanacağı da öğrenildi.

VIDA İLE GÖRÜŞTÜ

Forvet mevkisi için Sporar ile görüşmelerini sürdüren siyah beyazlıların, futbolcunun gelmeye istekli olması sebebiyle de eli rahatladı. Oyuncunun Vida ile görüştüğü ve tavsiye aldığı da gelen haberler arasında...

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

BeInSports'ta yer alan habere göre, siyah beyazlıların listesinden yeni bir isim gün yüzüne çıktı. Beşiktaş'ın Aytemiz Alanyaspor'lu Nsakala ile ilgilendiği öğrenildi. Süper Lig'in dikkat çeken oyuncuları arasında bulunan ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan oyuncu Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor.

EMRE VE MERT

Beşiktaş'ın Demir Grup Sivassporlu Emre Kılınç ve Mert Hakan için de gelişme kaydettiği ve bu isimleri kadroya katmak için avantajlı olduğu öğrenilirken özellikle Emre'nin siyah beyazlı formayı terletmek istediği bilgisine ulaşıldı.