Beyaz Saray'ın sırları ifşa olacak! Melania Trump, kitap yazıyor

Beyaz Saray'ın sırları ifşa olacak! Melania Trump, kitap yazıyor
ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, Beyaz Saray'da yaşadığı günleri kitaplaştırarak okuyucuyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Demokratların adayı Joe Biden'a karşı ABD başkanlık seçimlerini kaybeden Donald Trump'ın eşi Melania Trump şu sıralar kitap hazırlığına başladı.

Independent Türkçe'nin Page Six'ten aktardığına göre eski First Lady, kitabında Beyaz Saray'da yaşadığı günleri anlatacak.

 

3995043-0-0-3071-2048-1000x666-80-0-0-52fe4e203c85c37fb5d28daafde0226c.jpg

Kaynaklar, genelde mahremiyetini korumaya özen gösteren Melania Trump'ın bu konuda çalışmalara başladığını söyleyerek şunları aktardı: "Melania, Beyaz Saray anılarını yazmak için görüşmeler yapıyor. Bu onun kendi parasını kazanması için bir fırsat."

"Bana kocasının da onu cesaretlendirdiği söylendi. Beklediğiniz gibi sessizce gitmeyecek. Stephanie Winston Wolkoff'un ihanetinin ardından Melania'nın hikayesi çok para edebilir."

Melania Trump'ın eski danışmanı Wolkoff, eylül ayında "Melania ve Ben" adındaki bir kitap yayınlamıştı. Bir zamanlar çok yakın olduğu First Lady'nin ses kayıtlarını gizlice alarak kamuoyuyla paylaşan Wolkoff, geçen ay Melania Trump imzasıyla Beyaz Saray'ın internet sitesinde yayımlanan yazıda "Şöhret için yapışan biri" olarak nitelendirilmişti.