Beyaz Saray'ın sözcülüğüne Victoria's Secret mankeni getiriliyor

Beyaz Saray'ın sözcülüğüne Victoria's Secret mankeni getiriliyor
Beyaz Saray sözcüsü Spicer'la yollarını ayırmayı düşünen Trump'ın hedefinde ise Victoria's Secret'ın eski bir meleği var. Kimberly Guilfoyle'in, Beyaz Saray'a sözcüsü yapılacağı öğrenildi.

Geçmişte güzellik yarışmaları organize eden ve bir yarışma programı ile adını Hollywood’a yazdıran ABD Başkanı Donald Trump’ın, Beyaz Saray üzerindeki etkisi artmaya devam ediyor.

Trump’ın eski FBI Direktörü James Comey’i kovduktan sonra şimdi de Beyaz Saray sözcüsü Sean Spicer’ı görevden alacağı ileri sürülüyor. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Spicer’ın çok çalıştığını ama yorulduğunu dile getiren Trump’ın Spicer’ın yerine getirmeyi planladığı kişi ise eski bir manken.

Trump’ın Beyaz Saray sözcüsü olarak işe almayı düşündüğü isim iç giyim markası Victoria’s Secret’ın eski mankenlerinden Kimberly Guilfoyle.  San Francisco’da yayın yapan Mercury gazetesine konuşan Guilfoyle, “Bir vatansever olarak ülkeme hizmet etmekten onur duyarım. Bunun benim için büyüleyici bir iş olacağını düşünüyorum. Bu zorlu bir iş olduğu için azim ve dikkat gerektiriyor” yorumunu yaptı.

Trump’ı 10 yıldır tanıdığını belirten Guilfoyle, “Başkan’la iyi bir ilişkim var. Açık, samimi ve hakiki ilişkilerden hoşlanıyorum. Güven ve bütünlük inşa ediyor. Bu da sözcü pozisyonunda başarılı olmak için zaruri” ifadesini kullandı.

Fakat 48 yaşındaki Guilfoyle’un hayallerindeki bu işe kavuşmadan önce Fox News kanalını ikna etmesi gerekiyor. Zira Fox News’in sunucuları arasında yer alan Guilfoyle’un sözleşmesi devam ediyor. Zira Fox News, başarılı sunucunun uzun süreli sözleşmesi olduğunu kaydederek, Guilfoyle’un hiçbir yere gidemeyeceğini açıkladı.

Türkiye’yi de etkileyen açıklamaların çıktığı Beyaz Saray’da Guilfoyle’un göreve gelmesi durumunda Beyaz Saray açıklamalarının reytinglerinde ciddi bir artış yaşanması bekleniyor.