Bilal Ceylan'dan flaş Beşiktaş sözleri! Transferinde son durum ne? Tek tek açıkladı

Bilal Ceylan'dan flaş Beşiktaş sözleri! Transferinde son durum ne? Tek tek açıkladı
TFF 1.Lig'de Eskişehir forması giyen ve Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen genç futbolcu Bilal Ceylan, "Kulüpler transfer için görüşüyor. Hayırlısı olsun, ben kararı bekliyorum. Beşiktaş çok iyi gidiyor ve iyi bir çıkış yakaladılar. İnşallah sezonu şampiyon bitirirler" diye konuştu.

DHA'nın haberine göre, TFF 1.Lig'de Eskişehir forması giyen ve son günlerde adı Beşiktaş ile sıklıkla anılan Bilal Ceylan açıklamalarda bulundu.

"MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDIĞIM İÇİN HOCALARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ümit Milli Takım kampına davet edildiği için mutlu olduğunu söyleyen Ceylan, "Milli takıma geldiğim için çok mutluyum. Güzel bir kamp süreci başladı inşallah sakatlıksız biter. Hocalarıma beni çağırdıkları için çok teşekkür ediyorum iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz" açıklamasında bulundu.

"İNŞALLAH SEZONU ŞAMPİYON BİTİRİRLER"

Son günlerde adı Beşiktaş ile sıklıkla anılan 17 yaşındaki sağ bek, "Kulüpler transfer için görüşüyor. Hayırlısı olsun, ben kararı bekliyorum. Beşiktaş çok iyi gidiyor ve iyi bir çıkış yakaladılar. İnşallah sezonu şampiyon bitirirler. Onlar için en iyisini diliyorum" diye konuştu.

"ORAYI ÇOK SEVİYORUM"

Formasını giydiği Eskişehirspor'un çok büyük bir camia olduğunu ifade eden Ceylan, "Orada doğdum, büyüdüm ve alt yapısından yetiştim. Orayı çok seviyorum. Maddi sıkıntılar var ve çok genç bir karo. Herkes elinden geleni veriyor" dedi.

"HEDEFİM A MİLLİ TAKIM"

Ümit Milli Takım kampında olduğu için mutluluğunu dile getiren Ceylan, "Burada öncelikle kadroda yer alarak, forma giymek istiyorum. Sonrasında hedefim A Milli Takım forması giymek" diyerek sözlerine son verdi.