Bilal Erdoğan: "Hedefimiz peygamberimizle cennette sohbete katılmak"

Bilal Erdoğan: "Hedefimiz peygamberimizle cennette sohbete katılmak"
Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim yılı açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Her şeyden önce hedefimiz peygamber efendimizle cennette sohbet etme şerefine nail olmak" dedi.

Lisenin Şehit Mustafa Yaman Konferans Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada öğretmen ve öğrencilere ‘tavsiyelerde’ bulunan Bilal Erdoğan, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olmanın kendisi için külfet olduğunu söyledi.

Erdoğan, “Devamlı, ‘Yok efendim, Kartal AİHL mezunları şöyle, Kartal İmam Hatip mezunları böyle’, yalan üzerine yalan, iftira üzerine iftira, manipülasyon, spekülasyon, tezvirat vesaire…” dedi.

Öğretmenlere seslenen Erdoğan, “Yüzde 1’den arkadaşlarımız geliyor. Çok başarılılar. Herkes onları takdir ediyor. Bir öz güven patlaması değil mi? Öz güven çok değerli bir şey ama arkadaşlar ne zaman ki ‘Ben oldum dersiniz’ o zaman aslında yanmışsınız demektir” dedi.

Erdoğan konuşmasının devamında “Her şeyden önce hedefimiz Kartal mezunu olmak değil, insan olmak ve yaratılmışların en şereflisi olan insanın, en mükemmel hayatı yaşamış olan peygamber efendimiz gibi yaşamaya gayret etmek, sonunda onun sancağı altında, o sohbet halkalarına cennette katılabilmek şerefine nail olmak için yaşamak. Bizim hedefimiz bu” ifadelerini kullandı.