Bilgin Gökberk atamalardaki son durumu yazdı. Atanmanın tüyosunu verdi

Bilgin Gökberk atamalardaki son durumu yazdı. Atanmanın tüyosunu verdi
Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, son zamanlarda yapılan atamalar ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gazeteci Bilgin Gökberk, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan ve son günlerde yoğun bir şekilde tartışmalara neden olan Melih Bulu'nun da içinde yer aldığı mesajını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Gökberk paylaşımında, "Egemen Bağış TFF’ye.. Hamza Yerlikaya Boğaziçi’ne .. Nihat Özdemir Vakıfbank’a .. Melih Bulu Prag’a atanabilirdi.. ne değişirdi? hiç!" ifadelerini kullandı.

4750675b-bd2b-4299-a310-d86f74295bee.jpg

MELİH BULU

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle ataması gerçekleştirilen 5 rektörden biri olan Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesi'nin yeni rektörü oldu. Öğrencilerin, atanan yeni rektörü protesto etmek için eylemlerine devam ederken Bulu'nun açıklamaları ise sosyal medyada en fazla konuşulan konular arasında yer aldı.

HAMZA YERLİKAYA

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı yapan Hamza Yerlikaya'nın bir devlet bankasını atandı. Yaşanan bu gelişmenin üzerine, sosyal medya kullanıcıları haftalardı bu konu üzerine paylaşım üzerine paylaşım yaptı.

 

İlgili Haberler