Olağan şüpheli Bill Gates korona virüse yakalandı. Antivirüsü devre dışı mı bıraktın Bill?

Olağan şüpheli Bill Gates korona virüse yakalandı. Antivirüsü devre dışı mı bıraktın Bill?
Microsoft kurucu ortağı Bill Gates Korona virüs oldu. COVID-19 testinin pozitif çıktığını Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile açıkladı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Microsoft kurucu ortağı Bill Gates kısa süre önce verdiği bir röportajda servetinin kendisinin ve yakınlarının virüse yakalanmamasına yardımcı olduğu ifadelerine yer vermişti. Ancak ünlü milyarder yönetici bütün servetine rağmen yine de koronavirüsten kaçamadı. Başarılı iş adamının COVID-19 testi pozitif çıktı.

Bill Gates, gece geç saatlerde Twitter üzerinden açıklama yaptı. COVID-19 testinin pozitif çıktığını belirtti. Yönetici kendisini karantina altına aldığını açıklarken hastalığı hafif atlattığını dile getirdi. Gates ayrıca aşılandığı ve ileri derece tıbbi bakıma erişimi olduğu için kendisini şanslı hissettiğini ifade etti.

Gates’in virüsü nasıl kaptığı henüz belli değil. Bill & Melinde Gates Vakfı’nın iki yıl aradan sonra yeniden bir araya geleceği toplantıyı da kaçıracak. Gates’in COVID-19 testi pozitif çıkmadan önce planlanan toplantıya milyarder yönetici sanal olarak katılacak.

Bill & Melinda Gates Vakfı‘nın kurucu ortağı olarak Bill Gates, korona virüs pandemisi öncesinde de aşı çalışmaları için milyarlarca dolar harcadı. Gates bir bilim adamı ya da doktor olmasa da son dönemde COVID-19 hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyordu.

İlgili Haberler