"Binali Yıldırım adaylıktan çekilir"

"Binali Yıldırım adaylıktan çekilir"
İstanbul'da seçimlerin olası bir tekrarına ilişkin değerlendirmede bulunan gazeteci Fatih Portakal, AKP'nin İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın süreçteki sessizliğine dikkat çekerek yeniden aday olmayacağını ileri sürdü.

Gazeteci Fatih Portakal, yerel seçimin ardından ortaya atılan İstanbul için seçimin tekrarı tartışmalarına ilişkin çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

AKP'de art arda yapılan açıklamalara rağmen süreçte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın sessizliğine dikkat çeken Portakal, "Oldu ya seçim yenilendi diyelim, bence tekrar aday olmaz, çekilir" ifadelerini kullandı.

Henüz kesinleşmeyen sonuçlara göre seçimi rakibi Ekrem İmamoğlu'nun gerisinde tamamlayan Yıldırım'ın ekranlarda görünmediğini söyleyen Fatih Portakal; "Şimdi görünen o ki; #İstanbul için kazanana kadar seçim yapmak istendiği gibi. Biraz olaya mizahi bakıyorum tabi. Ancak... Mizahi bakamadığım taraf, aday #BinaliYıldırım’ın hiç görünmemesi. Yok ve susuyor. Oldu ya seçim yenilendi diyelim, bence tekrar aday olmaz, çekilir" dedi.

İlgili Haberler