Binali Yıldırım'a sürpriz telefon

Binali Yıldırım'a sürpriz telefon
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti tarafından başbakan adayı olarak gösterildikten sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan tebrik telefonu aldı.


Başbakan Davutoğlu, Binali Yıldırım'ı arayarak 22 Mayıs Pazar günü yapılacak olağanüstü kongrede genel başkanlığa aday gösterilmesi dolayısıyla tebrik etti.
 
Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Ak Parti'nin Genel Başkan adayının Binali Yıldırım olarak açıklanmasından sonra Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bozdağ Twitter mesajında, "Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi. 
 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Twitter hesabından, "Ak Parti'nin üçüncü Genel Başkanı ve dördüncü Başbakanı İzmir Mv. Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Binali Yıldırım olmuştur. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Rabbim, daima yardımcısı ve koruyucusu olsun. Türkiye'yi havadan, karadan, raydan ve denizden birbirine bağlayan Yıldırım, Başbakan olarak daha büyük proje, eser, hizmetlere imza atacaktır. Yaptıkları, yapacaklarının; başardıkları, başaracaklarının teminatıdır. Vakit, yeni bir heyecanla, tazelenmiş bir nefesle ve hep birlikte, milletimiz ve ülkemiz için koşma vaktidir. Haydi Bismillah" mesajını paylaştı. 

NUMAN KURTULMUŞ'TAN KUTLAMA

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel  Başkan adayı olarak açıklanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali  Yıldırım'ı kutladı. 
 
Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, "Genel  Başkan adayımız Binali Yıldırım'ı kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde yolumuz  açık olsun, hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin." ifadelerini paylaştı.