Binali Yıldırım’a uçak göndermesi

Binali Yıldırım’a uçak göndermesi
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında Mansur Yavaş hakkındaki suç duyurusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, AKP’li Binali Yıldırım’ın Simit Sarayı’na ait uçağı kullandığı fotoğrafa da göndermede bulundu.

Partisinin MYK toplantısı sürerken düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Bülent Arınç Melih Gökçek’i, Ankara’yı parsel parsel satmakla suçlamıştı o müfettişler o zaman hiç ortaya çıkmamıştı, bizim belediye başkanımıza yöneltilen suçlama için apar topar iç işleri başkanlığının müfettişleri harekete geçiyor. Keşke bu hassasiyeti bundan önceki belediye başkanı içinde gösterselerdi" şeklinde konuştu.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na ilişkin ‘Menfaati biten yoldan çıktı’ açıklamalarını değerlendiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Yıldırım’ın Simit Saray’ın özel uçağını kullandığına ilişkin fotoğrafın ortaya çıkmasını hatırlatarak, "Şu Simit Sarayı’nın en son satın almış olduğu uçakta Sayın Yıldırım’ı görünce menfaat işlerinin henüz bitmemiş olduğunu gördük" dedi.

YAVAŞ’A ‘SUÇ DUYURUSU’ AÇIKLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yapılan suç duyurusuna ilişkin bir soruya da cevap veren Öztrak, sözlerine şöyle devam etti:

"Artık bu ülkenin belli başlı büyükşehirlerinde müzik değişmiştir, dansta değişecektir. Rant lobileri ülkemizde cirit atamayacaktır. Bu konuda hem parti hem de genel hukuk bakımından süreç yürümektedir. Bu mesele bizim için noktalanmıştır. Süreç hukuk sürecidir. Artık bu ülkenin belli başlı büyükşehirlerinde müzik değişmiştir, dansta değişecektir. Rant lobileri ülkemizde cirit atamayacaktır. Bülent Arınç Melih Gökçek’i, Ankara’yı parsel parsel satmakla suçlamıştı o müfettişler o zaman hiç ortaya çıkmamıştı, bizim belediye başkanımıza yöneltilen suçlama için apar topar iç işleri başkanlığının müfettişleri harekete geçiyor. Keşke bu hassasiyeti bundan önceki belediye başkanı içinde gösterselerdi."