Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu'na: "Bir ay bütçeniz gelmezse..."

Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu'na: "Bir ay bütçeniz gelmezse..."
Yerel seçimler kapsamında Beyoğlu'nda ihracatçılarla bir araya gelen AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu'nun "Ankara'yı bu işlere karıştırmayacağım" sözlerine, "Bir ay bütçeniz gelmezse maaş veremezsiniz" şeklinde cevap verdi.

AKP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Beyoğlu'nda sabah saatlerinde ihracatçılar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yıldırım'a AKP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, çok sayıda AKP ve MHP'li il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

'Küresel Ticaretin Merkezi İstanbul Geleceğini Konuşuyor' programında ihracatçılara seslenen Yıldırım, projelerini anlattı.

"BİR AY BÜTÇENİZ GELMEZSE..."

İYİ Parti ve CHP'nin ortak İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun "Ankara'yı İstanbul işlerine karıştırmayacağım" sözlerine cevap veren Binali Yıldırım, "Bazı aday arkadaşlar çok esip gürlüyor. 'Ben İstanbul'u tek başıma yöneteceğim. Ankara'yı bu işlere karıştırmayacağım' diyor. Yani bir ay bütçeniz gelmezse maaş veremezsiniz. Yerinizden kalkamazsınız. İstanbul Ankarasız, Ankara da İstanbulsuz olmaz" dedi.