Binali Yıldırım’dan Gelecek Partisi açıklaması

Binali Yıldırım’dan Gelecek Partisi açıklaması
Eski Başbakan Binali Yıldırım, halefi Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne ilişkin bir soruya, “Onları konuşacak zaman vardır. Siyaset dinamik bir süreçtir. Rahmetli Demirel'in dediği gibi 'Siyasette 24 saat uzun bir süredir,' bazen 20 yıl da kısa bir süredir, AK Parti'de olduğu gibi.” yanıtını verdi.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Malatya-Elazığ arasında yapımı devam eden yeni Kömürhan Köprüsü'nün şantiyesini ziyaret etti.

Kömürhan Köprüsü'nün, tarihi İpek Yolu'nun önemli kavşaklarından biri olduğuna dikkati çeken Yıldırım, Kömürhan Köprüsü ve bağlantı tünellerinin sanat eseri olarak görülmesi gerektiği belirtti.

Ziyareti takip eden bir gazetecinin, "Yeni siyasi partiler kuruldu, bununla ilgili açıklamanız olmadı. Açıklama yapacak mısınız?" sorusuna Yıldırım, "Arkadaşlar bugünkü konumuz Elazığ, Malatya ve Kömürhan Köprüsü, mevzuyu dağıtmayalım. Onları konuşacak zaman vardır. Siyaset dinamik bir süreçtir. Rahmetli Demirel'in dediği gibi 'Siyasette 24 saat uzun bir süredir,' bazen 20 yıl da kısa bir süredir, AK Parti'de olduğu gibi. AK Parti'nin ikinci 20 yıllık vizyonu ve hedefleri önümüzdeki yıldan itibaren 2023'e doğru tekrar hayata geçecektir." yanıtını verdi.