Binali Yıldırım'dan MHP'li Başkana yakına yakın markaj

Binali Yıldırım'dan MHP'li Başkana yakına yakın markaj
Başbakan Yıldırım'la Kayseri mitingi sonrası organize edilen yemekte bir araya gelen MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, "Başbakanımız yemek süresince de bizlerle çok yakından ilgilendi" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri'de yaptığı mitingin ardından akşam yemeğinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Önce Ankara mitingine katılan Yıldırım, ardından Kayseri mitinginde yer aldı. Akşam ise Kayseri Valiliği ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kayseri şubesinin bir otelde organize edilen akşam yemeğine katılarak, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle görüştü. MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy da davetliler arasındaydı.

BAŞBAKAN BİZİMLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Başbakan Yıldırım'la olan diyaloglarını anlatan Ersoy, "Bizler mitinge katılmadık ancak akşam tertiplenen yemeğe davet gelince Liderimiz sayın Devlet Bahçeli'yi durumdan haberdar ettik ve Liderimizin yüksek müsaadeleriyle yemeğe iştirak sağladık. Başbakanımız yemek süresince de bizlerle çok yakından ilgilendi" ifadelerini kullandı.

ELİN DEN TUTARAK AYRILDI

MHP İl Başkanı Baki Ersoy ile aynı masada oturan Başbakan Binali  Yıldırım, masada gösterdiği yakın ilgi ve iltifatı toplantı çıkışında da gösterdi. Yıldırım, MHP İl Başkanı Ersoy'un elini tutarak salondan ayrıldı.

İlgili Haberler