Bir hastanede daha sağlık çalışanlarından protesto

Bir hastanede daha sağlık çalışanlarından protesto
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları, hastane önünde yapılmayan ek ödemeleri ve çalışma şartlarının kötü olduğunu açıklayarak protesto yaptılar. Sağlık çalışanları, “Hakkımız olanı istiyoruz” çağrısında bulundu.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları, salgın nedeniyle zorlaşan çalışma şartlarına ve kasım ayından bu yana yapılmayan ek ödemelerine dikkat çekmek için alkışlı bir protesto eylemi gerçekleştirdi.

Sağlık çalışanları adına konuşma yapan SES İş yeri temsilcisi Nuran Güngör ve İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Murat Ekmez, insanca yaşayacak koşullar ve temel ücret istediklerini kaydederek, sağlık çalışanlarının ek ödemelerinin kasım ayından bu yana yapılmadığını bildirdi.

‘HAKKINIZ ÖDENMEZ DEDİLER, ÖDEMEDİLER’

Burada yaptıkları konuşmalarda, salgının ilk ortaya çıktığı zamanı hatırlatan Güngör ve Ekmez, “Bize sağlık ordusu dediler ve alkışlattılar. Fakat sağlık ordusunun ekonomisi bozuk, yemekleri kötü” diye konuştu.

Yaşanan durumdan kaygılı olduklarını kaydeden sağlık emekçileri, bir kez daha, “Hakkımız olanı istiyoruz” çağrısında bulundular.