Kilisenin papazı kilisede iki kadınla ilişkiye girerken yakalandı

Kilisenin papazı kilisede iki kadınla ilişkiye girerken yakalandı
ABD'nin Louisiana eyaleti büyük bir skandalla çalkalanıyor. Louisiana eyaletinin Pearl River kentindeki Saints Peter ve Paul Katolik Kilisesi'nin rahibi, kilisede iki kadınla seks filmi çekerken yakalandı. Dixon ve görüntülerdeki diğer kadın olan 23 yaşındaki Melissa Cheng de benzer suçlamalarla gözaltına alındı.

ABD'nin Louisiana eyaletinin Pearl River kentindeki Saints Peter ve Paul Katolik Kilisesi'nin rahibi Travis Clark, kilisenin içinde iki kadınla seks yapıp bunun filmini çekerken basıldı.

SOKAKTAN GEÇEN VATANDAŞ FARKETTİ

Nola.com'un aktardığı habere göre, 30 Eylül'de meydana gelen durumu kilisenin yanından geçerken sahne ışıklarının geç saatte hâlâ yanıyor olduğunu gören bir vatandaş fark etti. İçeriye bakan vatandaş, rahibin kilisenin apsisinde yarı çıplak iki kadınla seks yaptığını gördü. Rahibin, birlikteliklerini bir tripod üzerinde duran cep telefonuyla da kaydettiği belirtildi.

TWITTER'DAN DUYURMUŞ

Görgü tanığı ihbarda bulunduktan kısa süre sonra kiliseye polis geldi. Cep telefonundaki kaydı izleyen polisler Rahip Travis Clark'ı "müstehcenlik" suçlamasıyla gözaltına aldı. Kayıtlara göre rahibin birlikte olduğu kadınlardan Mindy Dixon, bir seks filmi oyuncusu. Dixon'ın 29 Eylül'de Twitter'dan "Başka bir rahibe ile buluşup Tanrı'nın evini kirletmek için New Orleans'a gidiyorum" yazdığı görülüyor. 

Dixon ve görüntülerdeki diğer kadın olan 23 yaşındaki Melissa Cheng de benzer suçlamalarla gözaltına alındı.