Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm Full izle

Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm Full izle
Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm full izlenmek için yayında. Perşembe akşamlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube de.

Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm izlenmek için yayında. 5 Mayıs Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde; Züleyha ve Hakan''ın nikahına geç kalan Lütfiye''nin Vahap tarafından kaçırıldığı anlaşılır.

Lütfiye''nin sağ salim dönmesinin ardından Züleyha ve Hakan nihayet dünya evine girer. Betül tarafından kandırıldığını düşünen Çolak ve Abdülkadir birlikte hareket etmeye karar verirken, Betül ve Şermin çareyi Vahap''a sığınmakta bulur. Züleyha ve Hakan arasında her şey yolunda görünürken, konağa gelen bir telefon ve Hakan''ın tepkisi Züleyha''nın şüphelerinin geri gelmesine neden olur.

Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm full izle

Hakan''ın son andaki çabasıyla Züleyha ölümden kurtulurken, hain tuzağın arkasında Çolak''ın olduğunu düşünen Hakan''ın yakaladığı adamlar Vahap''tan emir aldığını söyleyerek hedef şaşırtır. Hakan ise daha önce uyardığı Çolak''ın karşısına dikilerek silahını alnına dayar ve Züleyha''dan uzak durmasını söyler.

Boşanmaktan vazgeçen Betül, Çolak''ın mirasına konmak için planlar yaparken, Züleyha ve Hakan düğün için son hazırlıkları tamamlamak üzeredir. Ancak düğün gecesi konağa gelen bir telefon her şeyi alt üst edecektir.