Bir Zamanlar Çukurova 28. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 28. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dizi severlerin yeni bölümünü merakla beklediği Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son olarak 27. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?İşte detaylar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Çukurova'da son bölümde nefesler tutuldu. Atv'nin Perşembe akşamları birinciliği kimseye kaptırmayan dizisi Bir Zamanlar Çukurova 28. yeni bölümde ortalık karışıyor.

Ailesini karşısına alarak Yılmaz'ın evlilik teklifine evet diyen Müjgan'ı, daha yüzüğü takar takmaz acı bir sürpriz karşıladı. Yılmaz'ın arabasını bozduranın Demir olduğunu öğrenen Züleyha, Adnan bebekle beraber konağı terketti ve soluğu Yılmaz'ın evinde aldı! Yılmaz, önce mutluluğun sonra da acının her halini kendisine yaşatan Züleyha'yı evine alacak mı? Hem de böylesine önemli bir gecede... Şermin ve Yaman Ailesi restleşmesi nereye gidiyor? Yamanlar'ın kendisini akrabalıktan çıkardığını gazetedeki ilandan öğrenen Şermin misilleme yaptı. Ertesi gün, Şermin de bu külfetten kendisini kurtaran Yaman Ailesi'ne teşekkür etti. Konağını Yılmaz'a satan Şermin'in bir sonraki adımı ne olacak? Fekeli ile kendisine açılan yaylım ateşinden, oğlu Demir Yaman'ı sorumlu tutan Hünkar haklı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Uzun zamandır ince ince işlenen planlar suya mı düşüyor? Her şeye rağmen aşk galip mi gelecek? Yılmaz ve Müjgan tam mutluğun kapısını aralamışken çıkagelen Züleyha, heveslerini kursaklarında mı bırakacak? Demir ve Yılmaz yeniden karşı karşıya! Ortada ise ikisinin de canı pahasına gözlerini bile kırpmayacakları Züleyha ve Adnan bebek var! Her karşılaşma gittikçe daha da tehlikeli bir hal almaya başlıyor, kurşunlar havada uçuşuyor. Bir kez daha çaresiz bir şekilde Züleyha ve Müjgan arasında kalan Yılmaz ne yapacak? Herkesin, dönüşü zor kararlar vereceği bu bölümde başrol, aşk mı yoksa mantık mı olacak? Çatışmayı yakından takip eden Gaffur, bu sefer ortalığı nasıl bulandıracak? Artık kin ve intikam duygusunun esiri olan Demir'in yeni planları nelere yol açacak? Yılmaz'ın hayatı Demir'in silahından çıkacak kurşuna mı, Züleyha'nın tek bir lafına mı bağlı? "Şimdi kibrimin cezasını ödüyorum. İnsan insanın kaderini yazamıyormuş" diyen Hünkar pişmanlık mı yaşıyor? İşler her karıştığında masaya oturan Fekeli ve Hünkar, Çukurova'da biraz olsun huzur sağlayabilecek mi? Her olaya şüpheyle yaklaşan Hünkar, oğluna duyduğu güvenini yitiriyor mu? Bugüne kadar başına gelen her şeye katlanma gücünü, oğlu Adnan'dan alan Züleyha nasıl bir tehditle karşı karşıya kalıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 28. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.