Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm ne oldu

Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm ne oldu
Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hünkar yaptıklarına çok pişman oluyor. Peki bu pişmanlık hangi tehlikeleri doğuracak? Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu? Diziye yeni bir isim daha katıldı...

Bir Zamanlar Çukurova 8. bölümü yayınlandı. Hemen ardından Bir Zamanlar Çukurova  9. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı soruları da merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Yılmaz'ı çiftçilerin sakladığından şüphelenen Demir, çılgına döndü. Öte yandan Hünkar yaptıklarından bin pişman oluyor. Peki bu pişmanlığın sonu neleri getirecek. Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek'in rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova yayınlandığı her bölümle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. 1970'li yıllara dayanan dizi İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına gelenleri konu alıyor. Adana'nın Çukurova ilçesinde yaşanan bu olay her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı iki çiftin hayatını anlatmaktadır. Peki Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümde ve yeni bölüm fragmanında bizi hangi değişiklikler bekliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde bulunan video butonuna tıklayarak izleyebilirsiniz.

cukurova.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM

Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'YA SÜRPRİZ İSİM

Daha önce Kanıt, Babamın Günahları,Beyaz Yalan ve Kırıntılar Tv filminde oynayan başarılı oyuncu Ebru Aytemur “Bir Zamanlar Çukurova” dizisine konuk oyuncu oldu.

Başrollerinde Valide perçin,Uğur Güneş,Murat Ünalmış gbi isimlerin rol aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde güzel oyuncu Nihan karakterine hayat verecek. “Bir Zamanlar Çukurova “ her Perşembe Atv'de