Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanacak mı?
Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu çok merak ediliyor sosyal medyada gündem olan konu cevabını buldu. İşte detaylar.

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son olarak 16. bölümüyle ekranlara geldi. 16. bölümün ardından Bir Zamanlar Çukurova, dizilerin reklam anlaşması nedeniyle üç haftadır ekranlara gelemedi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17 BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Fekeli , Hünkar ile buluşuyor Fekeli’in açıklamaları Hünkar’ı duygulandırıyor. Bunu öğrenen Yaman annesine çok kızıyor. Konakta işler karışıyor. Züleyha bir mektup yazıp bütün gerçeği Yılmaz’a söylemek istiyor.

YILMAZ GÖNLÜNÜ DOKTORA MI KAPTIRIYOR

Adana’ya yen gelen doktor ile Yılmaz arasında bir yakınlık oluyor. Acaba Yılmaz ne yapacak. Yeni bölüm fragmanında bu konu ile ilgili Fekeli ile konuşan Yılmaz doktordan etkileniyor. Yaman ise Yılmaz’ı zor durma sokmak için planlar yapıyor adamlarını harekete geçiriyor.

Zülehya ise Yılmaz geri dönmek isterken Yılmaz’dan istediği cevabı alamayınca büyük bir üzüntüye boğuluyor. Konakta ise atların kaçırılması sabırları taşırıyor. Yılmaz ile Yaman yeniden karşı karşıya geliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 16. SON BÖLÜMDE NE OLDU

Bölüme damga vuran olay ise Hünkâr’ın, kocasının katili Fekeli ile tokalaşması oldu. Hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi'ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekti. Gecenin ev sahibi Hünkâr ise, karışık duyguların pençesinde, kocasının katili Fekeli'nin elini havada bırakmadı ve onunla tokalaştı. Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yaptı! Züleyha'nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz verdi! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etti! Demir Yaman'ın teklifi ise 200 lira idi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle 3 haftadır yayınlanmayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek