Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümde neler oldu? İşte detaylar.

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son olarak 24. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Demir’le Yılmaz'ın konak için tartışmasında silahlar çekilir. Yılmaz'ı korumak için önüne atılan Gülten Demir tarafından vurulur. Ameliyata alınır durumu ciddidir. Demir ve Yılmaz hala bu durum karşısında da birbirlerini suçlamaya devam ederler. Hünkâr Hanım ve Fekeli bu savaşa bir son verme kararı alırlar. Bu arada Gülten ameliyattan çıkar durumu iyiye gider. Silahla oynarken kendini vurduğunu söyleyerek demiri korur. Hünkâr Hanım bu iyiliğin karşısında Gülten'e bir tarla verirler. Gaffur tarlayı kendi üstüne vermelerini istese de başarılı olamaz. Hünkar ve Fekeli oğullarını bir masa başında toplarlar fakat sonuç değişmez Yılmaz ve Demir tartışarak oradan ayrılırlar. Artık Demir küçük konağı almayı gurur meselesi yapar. Cengaver ise çok zor durumdadır evine haciz gelir borç istediği kişiler ona yardımcı olmazlar Demir’le ortaklığından pişmanlık duymaktadır. Demir köylüye yardımcı olmak amacıyla elinde kalan portakalları almak için harekete geçer Fakat burada da yine karşısına Yılmaz çıkar. Yılmaz bu durumu büyük bir anlaşmaya imza atarak yine kendine karlı bir hale getirir. Diğer taraftan Müjgan hastaneden istifa etmek için oraya gelir fakat konuşulan dedikodular yüzünden bu kararından vazgeçer. Yılmaz ise kendini affettirmeye çalışır Ama başarılı olamaz. Sonunda gazeteye Demir’in verdiği röportajı doğrulayan bir röportaj yaparak aşkını Müjgan'a ilan eder. Bunu okuyan Züleyha kıskançlık krizine girer ve Müjgan’la konuşmaya karar verir. Demir intikam almak için Yılmaz'ın arabasını adamlarına bozdurur. Fakat o gün Müjgan arabası bozulduğu için Yılmaz'ın arabasıyla hastaneye gitmek zorunda kalır yolda Müjgan'la konuşmayı isteyen Züleyha da arabaya biner. Frenleri boşalan araba Züleyha ve Müjgan'ın da içinde olduğu hâlde karşıdan gelen bir araçla karşı karşıya gelir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Müjgan ile Züleyha kaza yapmıştır. Demir’in yaptığı plan ters tepmiştir. Amacı Yılmaz’ı öldürmek olan Demir kaza ile şok olmuştur. Züleyha ve Müjgan’ın yardımına koşan ilk isim Yılmaz olmuştur. Fekeli ve Hünkar’ı yeni bölümde silahlı adamlar takip ediyor. Müjgan ile Züleyha hastanende tedavi altına alınıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek