Bir Zamanlar Çukurova son bölüm ve 13. bölüm fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm ve 13. bölüm fragmanı
Bir Zamanlar Çukurova 12. bölümü bu akşam izleyici ile buluşacak. Son bölümünde; Demir Züleyha'nın kendisini sevebilmesi için çok uğraştığını söylüyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm bu akşam ATV ekranlardında izleyici ile buluşacak. Dizinin bitmesinin hemen ardından ise 13. bölüm fragmanının yayınlanması ön görülüyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova'nın 12. bölümünde neler olacak? Züleyha Yılmaz ile karşı karışıya geliyor ve Yılmaz, 'Sen beni böyle mi seviyorsun?' diyor. Demir ise annesine Züleyha'nın kendisini sevebilmesi için çok uğraştığını gözyaşları içerisinde anlatıyor. Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek'in aldığı 1970'li yılların Adanası'nda geçen bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili son bilgiler haberimizde.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 12. bölümünün arkasından 13. bölüm fragmanı gelmesi bekleniyor. Bir Zamanlar Çukuorva yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM NE OLDU

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir’e bir kez daha yeniliyor. Züleyha’ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!
Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz’ın, Demir’i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz’la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor.
Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz’ın, bir tarafı Züleyha’yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek? Saniye’nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova’yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.