Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü dün akşam yayınlandı. İzleyemeyenler son bölümde neler olduğunu merak ediyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Son bölümde Demir Adnan'ı götürdüğü yerden getirip Züleyha’ya verir tam içeri girecekken Yılmaz'ı konağın bahçesinde görür orada ne aradığını sorduğunda Yılmaz'ın cevabı karşısında şok geçirir. İşte detaylar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Demir tören sırasında kulağına gelen fısıltılardan Züleyha ile Yılmaz'ın eski sevgili oldukları dedikodusunun yapıldığını anlar. Bu sırrını yalnızca Cengâver bildiği için onunla kavga eder ona yumruk atar. Bu olay bütün Adana'da duyulur. Cengaver in karısı ne kadar ben demedim dediyse de Züleyha'yı borç isteyip tehdit ettiği gerçeğini Cengaver’den saklayamaz. Demir Cengâver ile olan ortaklığını bitirir. Bu dedikoduların son bulması için Hünkâr bir plan yapar. Eve bir gazeteci çağırıp Züleyha'nın geçmişte Yılmaz ile olan ilişkisini ve sonradan Demir’e nasıl aşık olduğunu anlatmasını Demir’e kabul ettirir. Fakat Züleyha buna razı gelmez. Demir Adnan'ı Züleyha’dan koparıp yine uzak bir yere gönderir. Züleyha çaresiz kalır bu oyuna alet olur. Adana'da herkes bu aşkı gerçek sanıp imrenerek onlara bakarlar. Bu arada Müjgân Ankara'ya bir arkadaşının yanına gider amacı Yılmaz'dan uzaklaşmaktır. Fakat Sabahattin ikisinin arasını yapmaya çalışır. Müjgan'ı Yılmaz'ın oraya gelmesi için razı eder. Yılmaz Müjgan'ın yanına gitmek için yola çıkmaya hazırlanır. O gece müşterileri ile bir yemek yemesi gerekmektedir. Gittiği yerde bu dedikoduları duyan insanlar tarafından tahrik edilir ve bir kavgaya karışır. Sonuçta silahlar çekilir Yılmaz bir kişiyi vurur. Adam ağır yaralıdır ve ameliyata alınır. Yılmaz da bu suçtan dolayı hapse atılır. Fekeli Yılmaz'ı kurtarmak için elinden geleni yapar. Yaralı tehlikeyi atlatır suçun kendinde olduğunu söyleyip şikâyetinden vazgeçer. Yılmaz hapisten çıkar. Eve döndüğü sırada gazetede Demir ve Züleyha'nın röportajını görür. Çok sinirlenir ve Şermin den aldığı konağın bahçesine gider. Bu sırada Demir Adnan'ı götürdüğü yerden getirip Züleyha’ya verir tam içeri girecekken Yılmaz'ı konağın bahçesinde görür orada ne aradığını sorduğunda Yılmaz'ın cevabı karşısında şok geçirir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.