Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son olarak 25 . bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kaza geçiren Müjgan ve Züleyha’yı Yılmaz bulur. Onları yardım çağırarak hastaneye götürür Bu arada Demir Züleyha'nın Yılmaz'ın arabasına bindiğini öğrenir ve Yılmaz'dan hesap sormaya gider. Fakat orada Yılmaz'ın arabasını Müjgan'ın kullandığını öğrenir. Demir kendi kazdığı kuyuya kendi düşmüştür. Arabayı Yılmaz'ın bineceğini zannederek bozduran Demir Züleyha'nın başına bir şey geldiğinden korkar. Hastaneden kendisine gelen haberle Hünkâr’la birlikte oraya gider. Züleyha'nın ve Müjgan'ın durumu kötüdür. Yapılan müdahalelerin arkasından aynı odaya yerleştirilirler. Züleyha Müjgan'ın yanında Yılmaz'ın bulunmasını hazmedemez Demir’e yakınlık gösterip eve döner. Hünkar Züleyha'nın Yılmaz'ın arabasında neden bulunduğunu sorgular. Züleyha ise Müjgan’a çıkan dedikodulardan etkilenmemesi gerektiğini söylemek için arabaya bindiğini söyler. Olaylardan sonra Yılmaz'la Müjgan'ın arası düzelmiştir Züleyha’da Müjgan’a artık Yılmaz'la arasında bir şey kalmadığını söyleyerek ikna eder. Cengâver oğlu nedeniyle eve geri döner Demir’in yanına giderek ortaklık parasını geri ister. Fakat Demir bu parayı ancak tesis açıldığında verebileceğini söyler. Cengâver kızarak Demir'in yanından ayrılır. Fekeli ise arabaya Sabotaj yapıldığını öğrenir bunu söylemek için Hünkar ile buluşur. Bu arada onlara doğrultulan bir silah ile ateş edilir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Bir Zamanlar Çukurova 26. yeni bölümde Yılmaz, Müjgan doktor ile nişanlanırken, Züleyha Yamanlar Konağı'nı terk edip Yılmaz'ın yanına gidecek. Her ne olursa olsun oğlunun yanında olan Hünkar, Demir'in son yaptığı planın sonucunda Züleyha'nın zarar görmesi üzerine geri planda duracak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 26. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek