Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman?
Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü tarihi sosyal medyada çok merak ediliyor. Yeni bölümü merak eden seyirciler Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölümü ne zaman? Sorusu çok merak ediliyor işte ayrıntılar...

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son olarak 16. bölümüyle ekranlara geldi. 16. bölümün ardından Bir Zamanlar Çukurova yeni yıl arası verdi ve geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmedi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 16. SON BÖLÜMDE NE OLDU

Bölüme damga vuran olay ise Hünkâr’ın, kocasının katili Fekeli ile tokalaşması oldu. Hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi'ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekti. Gecenin ev sahibi Hünkâr ise, karışık duyguların pençesinde, kocasının katili Fekeli'nin elini havada bırakmadı ve onunla tokalaştı.

Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yaptı! Züleyha'nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz verdi! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etti! Demir Yaman'ın teklifi ise 200 lira idi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Atv’in sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlanması bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK

Bir  Zamanlar  Çukurova  bu akşam ekrana gelmeyecek. Yeni yıl nedeniyle dizilerin tatile girmesi ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen hafta yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümü 24 Ocak Perşembe günü yayınlanacak.