Bir zamanlar iki bakanın arası böyle açılmıştı. O görüntüler yeniden gündemde

Bir zamanlar iki bakanın arası böyle açılmıştı. O görüntüler yeniden gündemde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun programının ardından Sedat Peker'in "bir hediyem var" ifadeleriyle duyurduğu video yayınlandı. Sedat Peker'in açıklamalarının ardından Süleyman Soylu ile Berat Albayrak'ın 'omuz atma' görüntüleri yeniden gündem oldu.

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun Habertürk canlı yayınında bahsettiği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmesini yayınladı.

NÖBET TUTTUK

Peker, "Soylu''nun rakiplerini diskalifiye ettik" ifadelerini kullanırken Hacıfazlıoğlu''nun da onayladığı görülüyor. Hacıfazlıoğlu''nun Peker''in, Soylu için 6 ay nöbet tutuğunu öne sürerek "Senden yardım istedik" orada dediği kameraya yansıdı. 

ARAMIZI BOZDU

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak''la arasını Soylu''nun bozduğunu öne süren Peker''in, "Durup dururken düşman olduk ona inandık Damat Bey konusunda. Berat Bey konusunda durdur dedi durdurdukk yayınla dedi yayınladık" şeklinde konuşurken Hacıfazlıoğlu''nun da onayladığı kayda geçti.

O GÖRÜNTÜLER YENİDEN GÜNDEMDE

Sedat Peker''in bu açıklamalarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak''ın omuz atma olayı yeniden gündeme geldi. 

Anıtkabir''de gerçekleşen olayın ardından Tüm Türkiye o görüntüleri tartışmıştı.

SOYLU NE DEMİŞTİ?

Soylu''nun Ağar''ı işaret ettiği Habertürk''teki ilgili kısım şöyle:

"Adalet Partisi binası var daha sonra DYP binası oldu. Burada Reşat Fazlıoğlu''nun burada ofisi var. Burada herkes birbirini tanır. Onu tanıyıp tanıyamamak önemli değil; bununla girdiğim ilişki önemli. Benim kendi ilçemde, ilimde, genel başkanlığımda organize suç örgütleriyle, yer altı örgütleriyle bir tek işimi ortaya koysunlar... Mehmet Ağar''ın dayısı Yalçın Akçadağ, onun yerine genel merkez getirdi beni il başkanı atadı. Tam 5,5-6 ay benim ilimi silahlı adamlar bastı. 3 ay belimde silah arkadaşlarımla beraber. Ben sosyeteden gelmiş bir adam değilim. Kimseye sırtımı dayamadım bugüne kadar. Orada üç ay boyunca Tansu Hanım ''Allah''ını seversen burayı bırakma'' dedi. İçeri girdiler, silahlı çatışmalar oldu."

HACIFAZLIOĞLU KİM?

Sedat Peker’in akrabası olan Reşat Hacıfazlıoğlu, Soylu’nun yaşadığı yer olan Gaziosmanpaşa’daki Gopark adlı AVM’nin de sahibi. Hacıfazlıoğlu’nun yeğenlerinin hem Soylu hem de Peker ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Ayrıca, Soylu''nun, Reşat Fazlıoğlu''nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu''nun Gaziosmanpaşa''da kıyılan nikâhının şahitliğini yaptığı ortaya çıkmıştı.
 

İlgili Haberler