Bırakın İstanbul'a gideyim

Bırakın İstanbul'a gideyim
Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin bitmesine 1 gün kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kulübüyle ipleri kopardı

Milliyet''in haberine göre, transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig''de transfer tahtası yarın 00:00''da kapanıyor. Fatih Terim yönetimindeki sarı kırmızılı ekip transferin son gününde kadrosuna takviye yapmak için harekete geçti. 

Süper Lig''de 1 beraberlik 2 galibiyet ile başlayan ve milli araya 7 puanla 4. sırada giren Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Alpaslan, Aytaç Kara, Sacha Boey, Patrick van Aanholt, Cicaldau, Berkan Kutlu, Nelsson ve Morutan''ı kadrosuna katan sarı kırmızılılar bir transfer daha geliyor.

Fatih Terim''in Rui Costa ile olan bağlantısı ve Başkan Burak Elmas''ın yoğun çabalarına rağmen Gedson Fernandes transferinden olumlu yanıt alamadı. Orta sahaya bir transfer daha yapma planı olan Fatih Terim rotayı başka bir isme çevirdi.

İLK RESMİ TEKLİF YAPILDI 

Geçtiğimiz günlerde Milliyet Gazetesi Muhabiri Nevzat Dindar''ın özel haberine göre Sarı-kırmızılılar, Mısır’ın Al Ahly takımında forma giyen Aliou Dieng için girişimlere başladı. Malili defansif orta saha için kulübü 2.5 milyon euro isterken, sarı-kırmızılılar 1.5 milyon teklif etti.

GÖRÜŞMELER TIKANDI 

Transferi bir önce bitirmek isteyen Galatasaray yönetimi kiralık+satın alma opsiyonu şeklinde görüşmelere devam etme kararı aldı. Galatasaray''ın şimdilik bonservis bedeli ödemeden satın alma opsiyonuyla oyuncuyu kiralama isteğine, "2 milyon euro + 5.5 milyon euro opsiyon" şeklinde yanıt veren Al-Ahly kulübünün bu tavrı görüşmeleri tıkamıştı.

''BIRAKIN GALATASARAY''A GİDEYİM'' 

23 yaşındaki Malili oyuncunun ise kulübü Al-Ahly''ye Galatasaray ile anlaşması yönünde baskı yaptığı ve sarı kırmızılı kulüpte oynamayı çok istediği Mısır basınında yer aldı. Yıldız oyuncunun ''Bırakın Galatasara''a gideyim'' yönünde baskı yaptığı iddia edildi.

SON DAKİKA HAMLESİ OLABİLİR 

UEFA listelerinin verilmesine rağmen Süper Lig''de transfer tahtası çarşamba gecesi 00:00''da kapanacak. Mısır basınına yansıyan haberlerde ayrıca Al-Ahly kulübünün bu transfer için kapıları kapamadığı, transferin son dakikalarına kadar Galatasaray''ın fiyat yükseltmesini beklediği kaydedildi.

51 MAÇTA FORMA GİYDİ 

23 yaşında defansif orta saha görevi yapan 1,85 cm boyundaki yıldız oyuncunun transfermark değeri 2 milyon euro. Genç yıldız geçtiğimiz sezon Al-Ahly ile 51 maçta forma giydi 1 gol ve 4 asiste imza attı.

İlgili Haberler