Black Mirror 5. Sezon yayın tarihi belli oldu Black Mirror yeni sezonda sürpriz isimler

Black Mirror 5. Sezon yayın tarihi belli oldu Black Mirror yeni sezonda sürpriz isimler
Her sezon kitlesini genişletmeyi başaran Black Mirror, efsanesi dönüyor. Black Mirror 5. Sezon yayın tarihi açıklandı. Yeni sezonda sürpriz isimler kadroya dahil oldu.

Dizi tarihinin en farklı yapımları arasında yerini alan Black Mirrow, kısa bir aranın ardından ekranlara dönüyor. Son sezonda yayınlanan 'bannersnack' bölümüyle dünya çapında ses getiren dizinin, 5'inci sezonu merak ediliyordu. Black Mirror 5. sezon yayın tarihi belli oldu. Üstelik yeni sezonda birbirinden ünlü isimler kadroya dahil oldu.

Peki Black Mirror yeni bölümler ne zaman başlayacak? Black Mirror  5. sezon fragmanında öne çıkan detaylar...

BLACK MİRROR 5. SEZON YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Merakla beklenen Black Mirror’ın 5. sezonu 5 Haziran’da izleyiciyle buluşacak.

black.jpgBLACK MİRROR KONUSU NEDİR?;

Black Mirror, Siyah Ayna anlamına geliyor. Dizinin neden bu ismi aldığı konusunda izleyiciler arasında çeşitli görüşler var. Kimisi bu ismin, dünyanın karanlık bir yöne doğru gittiğini sembolize ettiğini düşünürken, bazıları da teknolojinin toplumu tüketerek siyah bir çukura çektiği anlamında bu adın kullanıldığı yorumunda bulunuyor. Bir diğer görüş ise dizinin izlendiği tv, bilgisayar ya da akıllı telefon ekranlarının aslında siyah olması ve eğer ekranda bir şey yoksa ekranan bakan kişinin kendi yansımasını görmesi.

Dizinin senaristi Charlie Brooker, 2011 yılının Aralık ayında Guardian gazetesine yazdığı makalede dizinin adının arkasındaki sebebi şöyle açıkladı: “Black Mirror (Siyah Ayna) adı sizin her duvarda, her masada, her avuç içinde bulacağınız bir isim: Bir televizyonun, bir monitörün, bir akıllı telefonun soğuk, parlak ekranı.”