Bloomberg, Berat Albayrak’ın istifa iddialarını böyle haber yaptı

Bloomberg, Berat Albayrak’ın istifa iddialarını böyle haber yaptı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın resmi Instagram hesabından yaptığı istifa açıklaması sonrası Bloomberg’den çarpıcı bir haber geldi. İngiliz yayın kuruluşu, Albayrak’ın istifasının ne doğrulandığı ne de reddedildiği aktarıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa ettiği iddiaları dış basında da yankı buldu. İngiliz yayın kuruluşu Bloomberg’in haberinde Albayrak’ın istifasının ne teyit edildiği ne de yalanlandığı belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Berat Albayrak’ın resmi Instagram hesabından istifa ettiğine yönelik paylaşımı büyük yankı uyandırdı. Resmi kaynaklardan Albayrak’ın istifasına bir yalanlama ya da doğrulama gelmezken, Albayrak’ın Twitter hesabının kapalı olması ise dikkat çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Albayrak'ın hesaplarının siber saldırıya uğramış olabileceği yorumunda bulundu.

DIŞ BASINDA DA GÜNDEM OLDU

Berat Albayrak’ın istifa iddiaları sonrası Bloomberg’den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Albayrak’a yakın iki kaynağa dayandırılan haberde iddiaların ne doğrulandığı ne de yalanlandığı belirtildi.

1-20201108202413.jpg2-20201108202413.jpg3-20201108202413.jpg

İlgili Haberler