Boat Show’dan şok karar. Ekonomik kriz onları da vurdu

Boat Show’dan şok karar. Ekonomik kriz onları da vurdu
Türk denizcilerin merakla beklediği CNR Avrasya Boat Show'un 2022'e ertelendiği açıklandı...

Boat Show’dan şok karar. Ekonomik kriz onları da vurdu

CNR Holding Genel Müdürü Alkan Usta''nın yaptığı açıklamada pandemi nedeniye uygulanmakta olan kısıtlamalar içerisinde hafta sonu sokağa çıkma yasağının CNR Avrasya Boat Show için ciddi bir kayıp oluşturduğu belirtildi.

Yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

"Değerli CNR Avrasya Boat Show Katılımcımız,
 
Öncelikle, yaşanılan bu zorlu pandemi sürecinde sizlerin ve çevrenizin iyi ve sağlıklı olduğunuzu umarız. Pandemiyle uğraştığımız bu zor günlerde bir taraftan da fuarlarımızın başarısı için süreçleri belirlemeye çalışıyoruz. Halen uygulanmakta olan kısıtlamalar içerisinde hafta sonu sokağa çıkma yasağı sizlerin de takdir edeceği gibi bu aylarda yapmayı planladığımız CNR Avrasya Boat Show için ciddi bir kayıp oluşturmaktadır.
 
Bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda ve siz değerli katılımcılarımızın hafta sonları yapacağı ticareti düşünerek, 16 yıldır sizlerle birlikte başarıyla bu noktaya getirmiş olduğumuz CNR Avrasya Boat Show fuarımızı 19-27 Şubat 2022 tarihlerine erteleme kararı almış bulunuyoruz.

Umarız çok daha sağlıklı ve başarılı günlerde sizlerle yeniden bir araya geleceğiz. Sağlıklı, huzurlu ve bereketli ticaretler dileriz.

Saygılarımızla, Alkan USTA Genel Müdür CNR Holding"