Bodrum Caz Festivali için geri sayım başladı

Bodrum Caz Festivali için geri sayım başladı
Caz Derneği tarafından düzenlenen Bodrum Caz Festivali 1 -9 Eylül 2019 arasında gerçekleştirilecek. Sanat severler tarafından merakla beklenen 'Saz ve Caz' temalı festivalin programı da belli oldu.

Caz Derneği tarafından düzenlenen Bodrum Caz Festivali üçüncü yılında 1 -9 Eylül 2019 arasında gerçekleşiyor. Festivalin üçüncü yılında tema Saz ve Caz / Jazz with an Ethnic Touch olarak belirlendi. Bu senenin bir özelliği de Rhodes Jazz Festival ile Bodrum Caz Festivali’nin “Kardeş Festival” olması. Festivalde Bodrum Kalesi, Denizciler Meydanı, Off Gümüşlük, Dibeklihan ve the Edition Hotel gibi yarımadanın çeşitli mekanlarında birbirinden özel projelerle yerli ve yabancı sanatçılar yer alacak.

Festivale T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Muğla Belediyesi, Bodrum Belediyesi katkıda bulunurken Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, İsrail Büyükelçiliği, Helenic Republic Ministry of Tourism, Europe Jazz Network ve Redwood Entertainment kurumsal destek veriyor. 5 konser sponsoru olan OFF Gümüşlük, Konaklama Sponsorlarından olan the Bodrum Edition’in yanısıra TAV Passport ve Bodfad destek olan kuruluşlar arasında. Kısmet ve Körfez Lokantası, La Passion Restaurant ve Asil Fırın ikramlara destek oluyor.