Bodrum'da yangını görüntülemek için birbirlerini ezdiler. Korona virüs her zamanki gibi unutuldu

Bodrum'da yangını görüntülemek için birbirlerini ezdiler. Korona virüs her zamanki gibi unutuldu
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir balık restoranın üst katında bulunan depoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Çevrede toplanan meraklı kalabalık ise korona virüs tedbirlerini hiçe sayıp, cep telefonları ile yangını görüntülemeye çalıştı.

Yangın, Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir balık restoranının üst katındaki depoda çıktı. Depodan duman ve alevlerin yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine gelen polis çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahalede bulundu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınırken, yandaki binalara sıçramadan söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında hasar meydana geldi.

KORONA TEDBİRLERİ UNUTULDU

Öte yandan yangını gören bazı vatandaşlar korona virüs tedbirlerini hiçe sayıp cep telefonları ile görüntü almaya çalıştı, bazıları ise film gibi izledi.

bodrumda-cikan-yangin-korkuttu-toplanan-merakli-kalabalik-cep-telefonlarina-sarildi-4336-dhaphoto1.jpgbodrumda-cikan-yangin-korkuttu-toplanan-merakli-kalabalik-cep-telefonlarina-sarildi-4336-dhaphoto2.jpg

DHA