Tatil planı yapanları çıldırtacak haber! Bodrum'daki bir hamburgerin fiyatı "yok artık" dedirtti

Tatil planı yapanları çıldırtacak haber! Bodrum'daki bir hamburgerin fiyatı "yok artık" dedirtti
Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte plaj ve otellerde hareketlilik yaşanırken fiyatlar ise cepleri yakıyor. Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'da bir otelin menüsünde hamburgerin fiyatı 1300 TL yapılırken, beache giriş ise 1500 TL.

Türkiye''de temel gıdadan lüks tüketime kadar yağmur gibi yağan zamlar ve yüzde 70''e dayanan enflasyon tatil hayallerini de suya düşürmeye hazırlanıyor. Turizm cenneti Bodrum''da yaz sezonunun başlamasıyla plaj ve otellerde hareketlilik başladı. Hizmet kalitesine göre farklı fiyat tarifeleriyle yerli ve yabancı turistler ağırlanıyor.

Yaz sezonunun açılması ile birlikte fiyatlar yine uçuşa geçti. Bir otelin menüsünde yer alan hamburgerin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi.

 Takvim''den Ufuk Özcan''ın haberine göre tüm menünün euro olarak sunulduğu Bodrum Türkbükü''ndeki bir otelde hamburger fiyatı 1300 TL, beache giriş ise 1500 TL.

Menüde yer alan kıymalı pide 700 TL, tavuklu salata 1000 TL, karpuz-peynir 450 TL''den satılıyor. Menüde alkolsüz soğuk içecekler de 140 TL''den satılıyor.

İlgili Haberler