Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Tuncay MOLLAVEİSOĞLU

Tuncay MOLLAVEİSOĞLU

Bodrum'dan Akşener geçti...

AKP'li Bakan Pakdemirli'nin Millet İttifakı'na yönelik söylediği çirkin sözün şoku üzerimizdeyken Meral Akşener girdi salona...

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun'a destek için Bodrum'a gelen Akşener, her daim gülen yüzü ve enerjisi ile kendisi ile ilk kez karşılaşanları etkiledi.

Akşener gülümseyerek;

"Mehmet Tosun beni uyardı; Abla tepedeki gerginlikten burada söz etme dedi...Hakikaten burada özgürlük, kardeşlik iklimi var. Sakın ola tepedekilerin kavgasına aldırmayın. Bu iklimi bozmayın. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla yüz yüze bakamayacak hale gelmeyin" dedi...

İYİ Parti'yi kurduğu dönemde besleme yazarlar ve Saray medyası üzerinden iftira yağmuruna tutulan Akşener, salonda destekçilerine "sakin olun, iyi olun" mesajı veriyordu.

**

Sandıktan çıkamayacakları her geçen gün daha da netleşen Cumhur İttifakı ise hakaret etmeye, toplumu ayrıştırmaya, kendi taraftarlarını "bilemeye" devam ediyor.

 AKP'li Pakdemirli;

 "Bu adilere sandıkta derslerini verecek misiniz?" dedi en son! "Adi" dediği seçmen referandumda bu ülkenin yarısını temsil ediyordu...

 Bakan bunu derse seçmeni ne yapar siz düşünün!

 Kısa süre önce ise AKP Genel Başkanı Erdoğan, toplumda karşılığı hızla yükselen Meral Akşener'i hapisle tehdit etmişti!

 Genel Başkanın böyle konuştuğu bir süreçte bakanlarının sözlerine şaşırmamak gerekir.

**

Muğla'da belediye başkanlığı seçimlerinde, Büyükşehirde İYİ Parti ile CHP'nin ittifakı söz konusu. İlçelerde ise her parti kendi adayı ile yarışıyor.

 Bu özel durum partiler arasındaki oy geçişgenliğini artırıyor. Yani ilçede iyi olduğunu düşündüğü adaya oy verecek Millet İttifakı seçmeni, Büyükşehirde Dr. Osman Gürün'ü destekleyecek.

 İYİ Parti lideri Meral Akşener, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Osman Gürün'e tam destek verdiklerini söyleyerek bazı dedikoduların da üzerini kapattı.

 Muğla'daki ittifak; betona, talana, yağmaya karşı yapılmış bir ittifak...

 Yalnızca yerel seçimlerde değil, önümüzdeki 5 yılda Türkiye'nin bu birlikteliğe her alanda ihtiyacı var.

Ekonominin giderek bozulduğu, dış politikadaki hataların faturasının her geçen gün arttığı, kötü yönetimin getirdiği kutuplaşmanın can yakıcı hale geldiği memlekette; barışın, huzurun, güvenin, iyiliğin ittifakı umut olmaya devam edecek... 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları