Bol bol şeker ve çikolata tüketince suratı tanınmaz hale geldi. Yerken çok dikkat edin. Sizin de başınıza gelebilir

Bol bol şeker ve çikolata tüketince suratı tanınmaz hale geldi. Yerken çok dikkat edin. Sizin de başınıza gelebilir
Ukrayna'nın Kiev şehrinde yaşayan 23 yaşındaki turizm öğrencisi Mariia Bilenka, yediği şeker ve çikolatadan yüzünün tamamı sivilce ile kaplanınca artık dışarı çıkamaz oldu.

Haberlercom'un haberine göre, 10 yıl boyunca yüzünün sivilceler ile kaplı olmasının ana sebebi evde yaşadığı stres ve aşırı derecede tükettiği şekerli yiyecekler ve şeker olduğunu söyleyen Bilenka, ergenlik çağına erişince yüzündeki sivilcelerin hızla çoğaldığını ve tüm yüzünü kapladığını söyledi.

Genç kadın, buna rağmen günde paketlerce çikolata yediğini ama sivilcelerin yüzünden utancından dışarı çıkmamaya başladığını söyledi.

Kendine güveni kalmayan ve kimsenin kendisini sevmeyeceğini düşünen Bilenka'ya, gittiği bir çok dermotolog farklı ilaçlar verdi ama ilaçlar hiç bir işe yaramadı.

En son gittiği bir güzellik uzmanının tavsiyesi üzerine çikolata ve şekerli yiyecek tüketimini kesen Bilenka'nın yüzündeki sivilceler bir yıl içinde inanılmaz bir şekilde kurumaya başladı.

yenicag-sivilce-01.jpgyenicag-sivilce-02.jpgyenicag-sivilce-03.jpgyenicag-sivilce-04.jpgyenicag-sivilce-05.jpgyenicag-sivilce-05-001.jpgyenicag-sivilce-07.jpgyenicag-sivilce-08.jpgyenicag-sivilce-09.jpg

 

İlgili Haberler