Bolu’da iki arkadaş arasındaki tartışma kanlı bitti. Daha 10 ay önce evlenmişti

Bolu’da iki arkadaş arasındaki tartışma kanlı bitti. Daha 10 ay önce evlenmişti
Bolu'da 30 yaşındaki Murat Tekçe birlikte alkol aldığı ve tartıştığı arkadayı Akın Y. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Tekçe’nin 10 ay önce evlendiği öğrenildi.

Olay, dün gece saatlerinde Alpağut Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Murat Tekçe, arkadaşı Akın Y. ile otomobilde bir süre alkol aldı. İlerleyen saatlerde Murat Tekçe arkadaşı Akın Y.'yi evine bırakmak için hareket etti. Akın Y.'nin evinin önüne geldiklerinde, Akın Y. araçtan inmedi. Aralarında tartışma çıktı.

yenicag-cinayet-1-001.jpg

TARTIŞMA BÜYÜDÜ, BIÇAKLADI

Daha sonra Akın Y. araçtan inerken, Murat Tekçe de oradan ayrıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra iki arkadaş telefonla görüşüp yeniden buluştu. Murat Tekçe, Akın Y.'yi yeniden otomobiliyle aldı. Daha sonra aralarındaki tartışma büyüdü. Akın Y. birden Murat Tekçe'yi bıçakladı.

10 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Kalbinden ve karnından bıçaklanan Murat Tekçe, olay yerine çağrılan ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 10 ay önce evlendiği öğrenilen Tekçe, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından Akın Y. gözaltına alındı.

(Kaynak: DHA)